دانلود کتاب اشپزی

دانلود کتاب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود کتاب اموزش کامل اشپزی

 

اجرا کرد ، و با زحمت 610 پوند بریکت را برای هر تن خاک اره و قراضه بیرون آورد. بریکت ها محبوب نبودند: در ابتدا ، آنها عمدتا به دودخانه ها می فروختند. سپس ، در دهه 1930 ، فورد شروع به محبوبیت بخشیدن به آنها کرد و “کیت های پیک نیک” را به بازار عرضه کرد ، هر کدام حاوی یک جعبه بریکت و یک کوره قابل حمل ، مناسب برای پختن ناهار یا شام (“جیر جیر گوشت های پخته شده ، قهوه بخارپز ، ساندویچ های تست شده”) سفرهای اتومبیلرانی در فورد مدل T دانلود کتاب اموزش کامل اشپزی

با وجود تلاش بیشتر فورد ، کباب کردن در فضای باز تا سال 1950 با اختراع چمن ، حومه شهرها و کوره های وبر واقعاً بلند نشد . وبر طوفان فکری جورج استفان ، جوشکاری بود که روزهای خود را در کارخانه فلزی وبر وبر در نزدیکی شیکاگو گذراند و کره های ورق فلز را به عنوان شناورهای گارد ساحلی ایالات متحده جمع کرد. در برهه ای از زمان ، او فکر کرد کره ای را به دو نیم تقسیم کرده و به آن پایه می دهد ، و یک کوره کتری شکل ایجاد می کند که هم خاکستر را از پخت غذا دور می کند و هم کنترل گرما را به مراتب بهتر از مدل های ف01445241 کوره های فروشگاهی می کند. چنان ضربه ای بود که کینگزفورد بلافاصله تولید بریکت را 35 درصد افزایش داد.دانلود کتاب اموزش کامل اشپزی

این روزها برای شروع کنندگان حریق حیاط خانه ، اکثر آشپزها توصیه می کنند مایعات سبک تر را بچرخانند – این می تواند طعم شیمیایی خوبی به مواد غذایی بدهد – و به جای آن از استارت دودکش ، یک سیلندر فلزی ارزان قیمت که با روزنامه (یا چیپس سیب زمینی ) پر می کنید استفاده کنید ، بالای آن را با بریکت ، و سپس روشن کنید. برخی پیشنهاد می کنند که از زغال چوب سخت به جای بریکت استفاده کنید ، زیرا ذغال چوب سخت جز چوب سخت ساخته نمی شود (بدون مواد پرکننده شیمیایی) ، داغتر می سوزد و طعم دودی ریزتری به غذا می دهد.دانلود کتاب اموزش کامل اشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *