دانلود کتاب خیاطی مانتو با الگو

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه ای بر این دوره – پخت و پز ما به عنوان پخت و پز خشک که در آن گرما وجود دارد نیز شناخته می شود
توسط هوای گرم اطراف آن به غذا منتقل می شود. پخت در فر به انجام می شود
کلوچه ، نان ، بیسکویت و کیک درست کنید. این موارد همیشه مورد پسند هر دو جوان است
و قدیمی روستایی و شهری. در دوران مدرن با تقاضای زیاد برای آماده خوردن
غذا ، تقاضا برای بیسکویت و کیک چندین برابر شده است. دانلود کتاب خیاطی مانتو با الگو
اصطلاحات شیرینی پزی به مایه بستنی و مخلوط روی محصولات نانوایی و سایر محصولات اشاره دارد
چیزهایی مانند شکلات ، آب نبات ، مواد پر کننده و غیره تسلط بر پخت آسان است از این رو تهیه می شود
به راحتی در خانه به خصوص برای ساخت پیتزا ، برگر ، شیرینی و غیره با افزایش تقاضا ،
از این مهارت می توان برای ایجاد مواد غذایی جالب استفاده کرد و همچنین درآمدزایی کرد.
هدف، واقعگرایانه –
 برای درک مفهوم نانوایی و شیرینی سازی و آماده سازی آن
حرفه
relevant تجهیزات مربوطه و مواد اولیه پوشاننده ابزارهای مربوط را شناسایی و از آنها مراقبت کنید
 انواع کیک ها ، بیسکویت ها ، نان ها ، همبرگرها ، رول های سوئیسی ، روت های خمیر ،
شیرینی های کراسان و دانمارکی.
understand برای درک و تسلط بر اصول علمی باریک درگیر در هنر پخت و پز و
قنادی دانلود کتاب خیاطی مانتو با الگو
 برای تسلط بر هنر تزئین کیک با آیسینگ (کره ، خامه ، شکلات ، لعاب)
آیسینگ)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *