جزوه تایپ شده فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

ذوب و تخمیر به عنوان فن آوری های ساده برای بهبود خواص تغذیه ای و ارگانولپتیک فرمولاسیون مواد غذایی ذرت / کنجد مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های مختلف آرد ذرت با آرد کنجد بدون چربی مخلوط شده و با تعادل مواد ، چهار فرمول غذایی متشکل از ذرت بدون نمک + آرد کنجد بدون چربی (UMS) ، ذرت ذرت + کنجد بدون چربی (MMS) ، ذرت بدون تخمیر ، آرد کنجد بدون چربی ( UFMS) و ذرت تخمیر سوخاری + آرد کنجد بدون چربی (MFMS) که همگی حاوی 16 گرم پروتئین و 9 گرم چربی / 100 گرم غذا بود. چهار رژیم غذایی (با تعادل مواد با رژیم پایه) از فرمولاسیون های غذایی علاوه بر کازئین (پروتئین شیر) و Nutrend (یک غذای مکمل تجاری که از ذرت و دانه های سویا تولید می شود) فرموله شد تا 10 گرم پروتئین / 100 گرم از هر رژیم غذایی را بدست آورد ، که برای تغذیه آزمایشات با موشهای صحرایی Wister albino استفاده شد. نسبت راندمان پروتئین (PER) ، نسبت پروتئین خالص (NPR) ، قابلیت هضم آشکار (AD) و مشخصات اسید آمینه و همچنین خصوصیات ارگانولپتیک غده های تهیه شده از فرمول های غذایی مورد بررسی قرار گرفت. مقادیر PER محصولات سوخته و تخمیر شده (2.16 برای MMS و 2.06 برای MFMS) نسبت به محصولات غیر نمکی (1.86 برای UMS و 1.59 برای UFMS) به طور قابل توجهی بالاتر بود (P <0.05). مقادیر NPR و AD روند مشابهی را با 3.82 و 70.50٪ برای UMS ، 4.40 و 72.10٪ برای MMS ، 4.21 و 70.00٪ برای UFMS و 4.47 و 71.50٪ برای MFMS دنبال کردند. ذوب و تخمیر به طور قابل توجهی (05/0> p) میزان لیزین را از 2.16 گرم در 16 گرم نیکل (UFMS) به 5.46 گرم در 16 گرم نیکل (MFMS) و تریپتوفان را از 1.08 گرم در 16 گرم نیکل (UFMS) به 1.35 گرم در 16 گرم میلی گرم (MFMS) افزایش داد. از نظر رنگ ، طعم و عطر اختلاف معنی داری (05/0> p) برای تمام ترکیبات غذایی وجود داشت. میانگین نمرات حسی از 7.07 – 8.33 برای UMS ، 7.34 – 8.45 برای MMS ، 7.04 – 7.73 برای UFMS و 6.82 – 7.74 برای MFMS در مقیاس 9 نقطه ای هدونیک بود. محصولات تخمیر پذیرش بهتری نسبت به محصولات تخمیر شده در همه ویژگی ها دارند. در حالی که UFMS و MFMS (محصولات تخمیر شده) تفاوت قابل توجهی در مقبولیت نشان ندادند. بنابراین ترکیب مخلوط ذرت / کنجد (MMS) با بالاترین میزان پذیرش بهترین نتیجه را می دهد و بنابراین برای استفاده به عنوان غذای کمکی توصیه می شود.دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *